Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!

Καλωσήρθατε!

Γεια σας...ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας....
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Mobile Εκδοση

iPhone/iPod/Windows Phone/Android
Δοκιμάστε τη νέα μας mobile έκδοση!
Δοκιμάστε την τώρα από το smartphone σας!
Translate it!!

Translate it!

English French German Spain Italian Russian

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Samsung Galaxy S: Δεν θα αναβαθμιστεί τελικα σε Android 4.0

 Ήρθε η στιγμή να βάλει ένας τέλος η κορεάτικη κατασκευάστρια Samsung στις φήμες που εμφανίστηκαν τον τελευταίο καιρό προερχόμενες από την Κορέα, που ανέφεραν πως οι χρήστες του Galaxy S
ενδέχεται να λάβουν ένα «πακέτο» αναβάθμισης αντί της πλήρους έκδοσης του Android ICS. Αν και η εταιρία δεν αποκαλύπτει τα σχέδιά της, όσον αφορά το ζήτημα με τις δημοφιλής συσκευές, δήλωσε ότι «η πλήρης αναβάθμιση του Android 4.0 ICS για το Galaxy Tab (των 7 ιντσών) και Galaxy S δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστεί εξαιτίας του περιορισμένου του υλικού».

Η Samsung δεν σχολίασε κάτι πέρα της ανακοίνωσης αυτής και έτσι δεν ήμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν προβλέπεται η διάθεση ενός πακέτου με επιπρόσθετες λειτουργίες. Το μόνο σίγουρο προς το παρόν, είναι πως μια σειρά συσκευών που παρουσιάστηκαν κατά το 2010-2011, θα παραμέινουν στην έκδοση Android 2.3 Gingerbread και το μέλλον τους είναι αβέβαιο! Το Galaxy S II θα δεχτεί την επικείμενη αναβάθμιση, αλλά αυτό ίσως να πάρει και μερικούς μήνες, ώσπου η εταιρία να ετοιμάσει πρώτα την νέα έκδοση του δημοφιλούς TouchWiz και να το προσαρμόσει κατάλληλα.

Δεν ξέρουμε πως σκοπεύει η Samsung να αντιμετωπίσει την όλη κατάσταση που επρόκειτο να δημιουργηθεί, αφού οι κάτοχοι συσκευών Galaxy S ξεπερνούν τα 10 εκατομμύρια, με αποτέλεσμα να μείνουν αρκετοί δυσαρεστημένοι με αυτή την εξέλιξη.

Πηγή Myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το