Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!

Καλωσήρθατε!

Γεια σας...ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας....
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Mobile Εκδοση

iPhone/iPod/Windows Phone/Android
Δοκιμάστε τη νέα μας mobile έκδοση!
Δοκιμάστε την τώρα από το smartphone σας!
Translate it!!

Translate it!

English French German Spain Italian Russian

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Corning Gorilla Glass 2, η δεύτερης γενιάς επικάλυψη για φορητές συσκευές στη CES 2012


Τα τελευταίας τεχνολογίας κινητά τηλέφωνα (ή καλύτερα smartphones) έχουν επηρρεάσει σημαντικά τη ζωή μας, αλλά σε αντίθεση με αυτά που είχαμε στις αρχές της περασμένης δεκαετίας, είναι εξαιρετικά εύθραυστα (αθάνατο Nokia 6110…).
Corning Gorilla Glass 2

Τουλάχιστον, η Corning φρόντισε να ενισχύσει τις οθόνες αρκετών smartphones με την περίφημη Gorilla Glass και ενόψει της CES 2012 ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη δεύτερης γενιάς επικάλυψη!
Σύμφωνα με την εταιρία, η νέα έκδοση θα φέρει καλύτερη συνεργασία με την τεχνολογία αφής, υποστήριξη μικρότερων και μεγαλύτερων οθονών από την πρώτη, και δυνατότητα τοποθέτησης σε συσκευές με καμπυλωτές οθόνες.
Corning Gorilla Glass 2 - Poster
Ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της Corning, James R. Steiner δήλωσε:
“Η Corning Gorilla Glass ήταν μια τεράστια επιτυχία της εταιρίας, βρίσκοντας υποστήριξη από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες φορητών συσκευών. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα δώσουμε την ευκαιρία σε πελάτες και καταναλωτές να πειραματιστούν με το εκπληκτικά ανθεκτικό και εξαιρετικά λεπτό γυαλί”
Περισσότερες λεπτομέρειες για την Corning Gorilla Glass 2 θα έχουμε την επόμενη εβδομάδα, αλλά μέχρι τότε μπορούμε να δούμε το διασκεδαστικό σποτάκι της πρώτης Gorilla Glass:



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το