Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!

Καλωσήρθατε!

Γεια σας...ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας....
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Mobile Εκδοση

iPhone/iPod/Windows Phone/Android
Δοκιμάστε τη νέα μας mobile έκδοση!
Δοκιμάστε την τώρα από το smartphone σας!
Translate it!!

Translate it!

English French German Spain Italian Russian

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Sinister (review)



Πριν λίγες μέρες άρχισαν οι προβολές της πολυαναμενόμενης,για τους φαν των θρίλερ, ταινίας Sinister και φυσικά οι συντελεστές του Giouria, ως γνήσιοι υποστηρικτές αυτού του είδους, δεν μπορούσαν να λείπουν από το γεγονός.


Ας αρχίσουμε λοιπόν τη βαθμολόγηση!!









Ιστορία:
Όλη η ταινία εξελίσσεται γύρω από μια οικογένεια και συγκεκριμένα γύρω από τον πατέρα που είναι συγγραφέας μυθιστορημάτων. Αυτός έχοντας μάθει για μια μυστηριώδη εξαφάνιση ενός κοριτσιού βρίσκει θέμα για το επόμενο βιβλίο του. Ωστόσο άθελα του μπλέκει σε μια ιστορία που μόνο εξωπραγματική μπορεί να χαρακτηριστεί. Η μεγάλη θέληση του όμως να γράψει το νέο του μυθιστόρημα και να αποκτήσει ξανά το κύρος και τη φήμη που είχε στέκεται η αιτία ώστε να συνεχίζει να ψάχνει μέχρι το τέλος της ταινίας παρόλα τα τρομακτικά βιώματα του!!

Ιστορία: 8/10

   
Τρομακτικές σκηνές:
Σε σύγκριση με άλλες ταινίες τρόμου, δεν υπήρχαν πολλές σκηνές που η αδρεναλίνη "έφτανε μέχρι το ταβάνι". Παρόλα αυτά όσες είχε ήταν αρκετά τρομακτικές και ιδιαίτερα μία από αυτές, για μένα προσωπικά ήταν η πιο φρικιαστική σκηνή που έχω δει σε θρίλερ. Γενικά δεν είναι από τις ταινίες που αν κάποιος δει θα μπορέσει μετά να κοιμηθεί εύκολα το βράδυ.

Τρομακτικές σκηνές: 8/10


Σκηνοθεσία/Ηθοποιοί:
Η σκηνοθεσία δεν είναι κάτι παραπάνω από ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε θρίλερ αμερικάνικης παραγωγής. Έχει ακολουθηθεί μια τυποποιημένη φόρμα χωρίς βέβαια αυτό να έχει κακά αποτελέσματα για την ταινία. Νομίζω όμως ότι ο σκηνοθέτης "ζωγράφισε" στη φρικιαστική σκηνή που αναφέρθηκα και πριν!! Όσο για τους ηθοποιούς τα λόγια είναι περιττά. Όλοι τους ήταν εκπληκτικοί, από τους πρωταγωνιστές Ethan Hawke και Juliet Rylance μέχρι και τους αυτούς που εμφανίζονται σε ελάχιστες σκηνές. Μπόρεσαν όλοι να "μπουν" στο ρόλο που τους είχε ανατεθεί και έδιναν την εντύπωση πως ένιωθαν ό,τι ακριβώς θα ένιωθαν αν όλα αυτά τα ζούσαν στην πραγματικότητα!!

Σκηνοθεσία/Ηθοποιοί: 9/10



ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: 8.5/10

Να την δω;
Η απάντηση είναι απλή, ΝΑΙ. Αν είσαι λάτρης των καλών θρίλερ και θες να περάσεις καλά με την παρέα σου μέσα στο σπίτι είναι μια πολύ καλή πρόταση. Βέβαια θα ήταν καλό να δεις την ταινία χωρίς να δεις το τρέιλερ γιατί αποκαλύπτει περισσότερα από ό,τι θα έπρεπε!!