Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!

Καλωσήρθατε!

Γεια σας...ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας....
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Mobile Εκδοση

iPhone/iPod/Windows Phone/Android
Δοκιμάστε τη νέα μας mobile έκδοση!
Δοκιμάστε την τώρα από το smartphone σας!
Translate it!!

Translate it!

English French German Spain Italian Russian

Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Στις 3 Μαΐου το Samsung Galaxy S III αποκαλύπτεται στο Λονδίνο


Μετά από έντονη φημολογία που διήρκεσε αρκετούς μήνες και έπειτα από μια σειρά fake φωτογραφιών που παραπλάνησαν αρκετούς ενδιαφερόμενους κατά διαστήματα -κυρίως τις τελευταίες εβδομάδες- η Samsung αποφάσισε να ανακοινώσει επίσημα την παρουσίαση του νέου Galaxy S III στον Λονδίνο.
Έφτασε η ώρα για το σημαντικό γεγονός, την αποκάλυψη ενός πολυσυζητημένου τηλεφώνου που θα δώσει ένα ισχυρό χτύπημα στην παγκόσμια αγορά.

Ο ηλεκτρονικός ιστότοπος Tweakers.net έλαβε πρώτος από όλους την ειδική πρόσκληση στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά «come and meet the next galaxy» και η ημερομηνία όπου θα πραγματοποιηθεί το event, ορίστηκε στις 3 Μαΐου στο Λονδίνο.

Η εταιρία ήδη με το πρώτο επιτυχημένο smartphone Galaxy S και αργότερα με το μοντέλο Galaxy S II, κατόρθωσε να αποτελέσει έναν από τους πιο σημαντικούς κατασκευαστές στην κατηγορία έξυπνων τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα Android, σημειώνοντας εκατομμύρια πωλήσεις συσκευών και εκτοξεύοντας τα κέρδη της στα ύψη. Οι άνθρωποι της Samsung φιλοδοξούν και το τρίτο κατά σειρά μοντέλο να βρει την ίδια ανταπόκριση στο καταναλωτικό κοινό.

Απέμειναν 17 ημέρες μέχρι να δούμε επιτέλους τι έχει ετοιμάσει για εμάς η Samsung και θα θέλαμε να παρευρεθούμε και εμείς, να δώσουμε το παρών!


Πηγή[myphone.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το