Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!

Καλωσήρθατε!

Γεια σας...ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας....
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Mobile Εκδοση

iPhone/iPod/Windows Phone/Android
Δοκιμάστε τη νέα μας mobile έκδοση!
Δοκιμάστε την τώρα από το smartphone σας!
Translate it!!

Translate it!

English French German Spain Italian Russian

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

H Apple πιθανότατα θα παρουσιάσει το επανασχεδιασμένο iPhone το φθινόπωρο

H BGR μόλις ανέφερε πως η Apple σκοπεύει να κάνει ντεμπούτο για το 2012 με ένα ολοκαίνουργια σχεδιασμένο iPhone μέσα στο φθινόπωρο. Ξεκινάει έτσι -πιθανώς- μια νέα πολιτική ανακοίνωσης των νέων της προϊόντων προς τα τέλη κάθε έτους και όχι στα μέσα, πολιτική/τάση που ξεκίνησε με το iPhone 4S.


Όπως έχει ειπωθεί και σε πρόσφατα θέματα με φήμες για το iPhone 5, έτσι και εδώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια συσκευή με πλάτη από αλουμίνιο (παρόμοια με αυτή του iPad 2) σε αντίθεση με τις τωρινές εκδόσεις των iPhone 4/4S που είναι από γυαλί.

Σύμφωνα με την BGR η Apple σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και ένα ελαστικό ή πλαστικό υλικό (παρόμοιο με αυτό των επίσημων θηκών προστασίας των iPhone) , το οποίο σκοπεύει να ενσωματώσει στο περίβλημα του νέου iPhone. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό το υλικό θα χρησιμοποιηθεί ως «στεφάνι» κυκλώνοντας το κινητό όπως του iPhone 3GS. Αυτό θα εξυπηρετεί 2 σκοπούς. Πρώτον θα ενώνει το γυάλινο μπροστινό μέρος με την νέα αλουμινένια πλάτη και δεύτερον θα καλύπτει το επανασχεδιασμένο σύστημα της κεραίας που περιβάλλει την συσκευή. Έτσι η Apple θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει εξ'ολοκλήρου αλουμίνιο για την πλάτη χωρίς να χρειαστεί να ενσωματώσει ενδιάμεσα και ένα κομμάτι πλαστικό (έτσι ώστε να αποφεύγεται η άμεση επαφή με το δέρμα και να έχουμε απώλεια σήματος) όπως έχει κάνει στο iPad 2 Wi-Fi + 3G . Αυτές οι νέες πληροφορίες έρχονται να συνδιαστούν με κάποιες πιο πρόσφατες που μιλούν για μεγαλύτερη οθόνη.

Αν ισχύει η αλλαγή τάσης της ανακοίνωσης των νέων προϊόντων της , τότε ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς παρόλα αυτά κάποιοι ήδη σχεδίασαν μια mock-up εικόνα του νέου iPhone της Apple και μπορούμε να πούμε πως μας αρέσει πολύ. Παρόλα αυτά οφείλουμε να δηλώσουμε και τον προβληματισμό μας, για το πόσο ψηλά σε πωλήσεις μπορεί να κρατηθεί το iPhone 4S, μέχρι το ερχόμενο φθινόπωρο, με τον ανταγωνισμό να ετοιμάζει ήδη τα... δικά του μεγάλα «όπλα».
Πηγή:Myphone.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το