Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!

Καλωσήρθατε!

Γεια σας...ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας....
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Mobile Εκδοση

iPhone/iPod/Windows Phone/Android
Δοκιμάστε τη νέα μας mobile έκδοση!
Δοκιμάστε την τώρα από το smartphone σας!
Translate it!!

Translate it!

English French German Spain Italian Russian

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Όλη η πιθανή αλήθεια για το Naruto!!!!


Αν αναρωτιέστε ποιος μπορεί να κρύβεται πίσω από τη μάσκα του Tobi ιδού μία από της πιθανότερες απαντήσεις...












Το Tobi είναι αδελφός Madara. Το Madara είναι ένας καλός τύπος. Δημιούργησε Konoha, μαζί με Hashirama Senju. Το Izuna μίσησε τον αδελφό του για να κάνει το, έλεγξε τον αδελφό του & που πάλεψε με Hashirama (χωρίς Hashirama που ξέρει το). Περίπου τα μάτια, αντάλλαξαν μόνο το αριστερό τους & τα σωστά μάτια, Madara όχι πήραν τα μάτια του αδελφού του, Izuna (Tobi) είπε ψέματα. Και οι δύο συμφώνησαν να το κάνουν. Μπορείτε να το δείτε όταν βρέθηκε χρησιμοποιημένο Tobi Izanagi κατά τη διάρκεια της πάλης του με Konan, το αιώνιο Mangekyo του Sharingan στο αριστερό μάτι του (που κρύβει πίσω από την πρώτη μάσκα του). Κατόπιν εξετάστε τα μάτια Madara στο κεφάλαιο 559, όχι εμφανισμένο σωστό μάτι Madara. Προτού να πεθάνει Madara, χρησιμοποίησε Izanagi προκειμένου να δώσει σε Nagato τον rinnegan, επειδή εθεώρησε σε Nagato ότι θα είναι αυτός για να σταματήσει Izuna όταν έρχεται ο καιρός. Το Uchiha Izuna ήξερε για αυτό & χειρισμένο Nagato αντ' αυτού. Ότι γιατί Yahiko σκοτώθηκε & οι γονείς του πέθαναν, όλα σχεδιάστηκε από Izuna προκειμένου να χειριστεί η έχθρα Nagato, όπως αυτό που έκανε σε Sasuke. Μπορώ να σας βεβαιώσω αυτό εάν Kishimoto θα μας εμφανίσει στα επερχόμενα κεφάλαια που το σωστό μάτι Madara χάνει:)

Το πράγμα για τους που έχουν τα κανονικά μάτια Sharingan; Τι είπα σας πριν, Izuna & σε Madara είχε μόνο 1 αιώνιο Mangekyo Sharingan. Το Izuna χρησιμοποίησε δικοί του όταν πήρε σχεδόν σκοτωμένος από Konan, Madara χρησιμοποίησε δικών του όταν έδωσε σε Nagato τον rinnegan. Το κανονικό Sharingans ήταν δικοί τους. Όπως μπορείτε να δείτε, Izuna (Tobi) δεν έχει το αριστερό Sharingan, & το σωστό μάτι Madara εμποδίζεται από την τρίχα του, έτσι η αποκάλυψη θα συμβεί μόνο εμφανισμένου του Kishimoto σωστού ματιού Madara που ΛΕΙΠΕΙ πραγματικά. Το They've αντάλλαξε μόνο του αριστερού και δεξιού ματιού τους προκειμένου να υπάρξει ένα αιώνιο Mangekyo Sharingan! Το Izuna άλλαξε το αριστερό μάτι του επειδή το αριστερό μάτι επιπλέον χρησιμοποιείται στη μετατροπή των παραισθήσεων σε πραγματικότητα & αυτό το jutsu είναι Izuna forte. Κατόπιν Madara επέλεξε το σωστό μάτι για να μετατραπεί σε EMS επειδή το forte του έκανε πραγματικά την πραγματικότητα στα όνειρα. _ ο συγκεκριμένος βάση έτσι Σασuκε/Ηταθχη χρησιμοποιώ κάθε μάτι ανάλογα με ποιος ιuτσu αυτός είμαι προγραμματίζω να δημιουργώ.

Πεπρωμένο του χρήστη Sharingan: Είτε να είστε ήρωας, προστάτης είτε αντίπαλος. Ανάλογα με το πώς ξύπνησαν το Sharingan τους. Πώς ο τρόπος Itachi τον sharingan δεν ειπώθηκε στην ιστορία επειδή h've όντας spoiler ότι θα είναι ένας από τους επιστρέφοντας ήρωες. Τα μάτια Madara & Izuna ξύπνησαν παλεύοντας το ένα το άλλο έτσι στο τέλος που θα παλεψουν ο ένας τον άλλον. Το Sasuke sharingan ξύπνησαν όταν προσπάθησε να σώσει Naruto κατά τη διάρκεια των πρόωρων ημερών αυτού του Anime και μετά από αυτό συνεργάστηκαν και έγιναν στενοί φίλοι, έτσι στο τέλος, Sasuke θα σώσει Naruto σε κάποιο σημείο και διαδοχικός με τον πάλι. Sharingan του Obito ξύπνησαν προστατεύοντας Kakashi, Obito πέθανε ως ήρωας.















Σας άρεσε; Κάντε Like! Μπορείτε να μας ακολουθήσετε και στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το