Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!

Καλωσήρθατε!

Γεια σας...ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας....
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Mobile Εκδοση

iPhone/iPod/Windows Phone/Android
Δοκιμάστε τη νέα μας mobile έκδοση!
Δοκιμάστε την τώρα από το smartphone σας!
Translate it!!

Translate it!

English French German Spain Italian Russian

Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

Tο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας στο Mediterranean Cosmos είναι γεγονός!



Για τρίτη συνεχή χρονιά τα περιοδικά Auto Τρίτη – Moto Τρίτη, ο γερμανικός οργανισμός ασφάλειας DEKRA, το Mediterranean Cosmos και το Ράδιο Θεσσαλονίκη διοργανώνουν το 3o Διεθνές Φεστιβάλ Οδικής Ασφάλειας σε ειδικά διαμορφωμένο υπαίθριο χώρο του Mediterranean Cosmos.
Από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 2 Οκτωβρίου, ελάτε στο Mediterranean Cosmos για να διασκεδάσετε και να ενημερωθείτε για την οδική ασφάλεια.
Ανάμεσα σε μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις, μπορείτε να απολαύσετε καθημερινά από τις 15:00 έως και τις 21:00 mega eco test drive με περισσότερα από 80 νέα μοντέλα αυτοκινήτων και να γνωρίσετε τις πρωτοποριακές τεχνολογίες για χαμηλότερους ρύπους.
Ακόμη, μέσω των ειδικών προσομοιωτών πίσω καθισμάτων και ζώνης ασφαλείας που θα υπάρχουν στο χώρο, μπορείτε να ενημερωθείτε για τη σημασία της χρήσης ζωνών ασφαλείας και να ζήσετε στην πραγματικότητα αυτό που συμβαίνει όταν ο οδηγός δεμένος με τη ζώνη στο κάθισμα, «χτυπά» με τη φαινομενικά αθώα ταχύτητα των 8χλμ/ώρα!

Το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Οκτωβρίου ελάτε να παρακολουθήσετε από κοντά 6 πραγματικά crash test (3 μοναδικά crash test το Σάββατο 1 Οκτωβρίου από τις 17:00 το απόγευμα και ακόμη 3 την Κυριακή 2 Οκτωβρίου από τις 11:00). Στο χώρο, κλιμάκιο της ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος θα πραγματοποιήσει πραγματικό απεγκλωβισμό από τρακαρισμένα οχήματα και επίδειξη ασφαλούς τρόπου κατάσβεσης φωτιάς σε αυτοκίνητο. Καθημερινά ακόμη θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε επιδείξεις βασικών πρώτων βοηθειών από ειδικό πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ.


Να είστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το