Ενημέρωση και Ψυχαγωγία μαζί!

Καλωσήρθατε!

Γεια σας...ευχαριστούμε που επιλέξατε το blog μας....
Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!

Mobile Εκδοση

iPhone/iPod/Windows Phone/Android
Δοκιμάστε τη νέα μας mobile έκδοση!
Δοκιμάστε την τώρα από το smartphone σας!
Translate it!!

Translate it!

English French German Spain Italian Russian

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Οι ομορφότερες παραλίες του κόσμου!

Oι παραλίες είναι οι ελκυστικότερες θέσεις ένα πάντα θέλουν να επισκεφτούν, οι παραλίες είναι επίσης μια από τις περισσότερες ιδανικές θέσεις για να ξοδεψουν τις διακοπές με την οικογένεια ειδικά την άνοιξη και καλοκαίρι, το ύδωρ σχετικά με τα πόδια σας σας κάνει να αισθανθείτε όπως σας είναι στον ουρανό, η ηλιοθεραπεία και η απόλαυση των κυμάτων είναι ένα τέλειο πράγμα που κάνει για τη χαλάρωση από την καθημερινή γρήγορη και τρυπώντας ρουτίνα. Έτσι, για σας τύποι εδώ έχουμε αυτόν τον κατάλογο για τις κορυφαίες 10 ομορφότερες παραλίες που πρέπει να επισκεφτείτε τουλάχιστον μιά φορά στη ζωή σας.











10. WhiteHaven


Whitehaven 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011
Αυτή η παραλία βρίσκεται στην Αυστραλία και είναι μια άσπρη παραλία άμμου και πραγματικά απομονωμένη μια. Θα βρείτε μια πραγματικά αρκετά θέση για να χαλαρωθείτε. καλείται περισσότερο φιλικό beach” β€oeeco με την καλύτερη όψη που μπορείτε πάντα να επιθυμήσετε για. Λόγω στην ομορφιά του είναι η φωτογραφισμένη παραλία στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

9. Tulum Beach

tulum 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011

Το Tulum είναι στο Μεξικό και είναι μια πραγματικά αρχαία παραλία εάν ενδιαφέρεστε πραγματικά για τα ιστορικά πράγματα έπειτα είναι τέλειο για σας που έχετε τη mayan πυραμίδα στο υπόβαθρο. Ο χρόνος you’ll ξοδεύει εδώ θα είναι αξέχαστος.




8. Mnemba Lodge


mnemba beach 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011

Βρίσκεται στην ηπειρωτική χώρα της Αφρικής αποκαλούμενη, Τανζανία. Είναι και η έξοχη θέση για την κατοχή της διασκέδασης, εσείς μπορεί να απολαύσει τα διαφορετικά είδη ζώων όπως τις γιγαντιαίες χελώνες, τα καβούρια φαντασμάτων και τα τροπικά ψάρια που δεν έχετε δει ποτέ στην ολόκληρη ζωή σας. Μπορείτε να κάνετε την κατάδυση, την κολύμβηση με αναπνευστήρα, την κολύμβηση, και την μύγα-αλιεία σκαφάνδρων.

7. Lanikai Beach, Hawaii

lanikai 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011

Το ύδωρ είναι εδώ τόσο καθαρό και μπλε που you’ll το αγαπά όλο και περισσότερο. Δεν είναι μια μεγάλη παραλία αλλά είναι μικρό και περίπλοκο. Μπορείτε να έχετε μια όψη Mokuluas δύο περισσότερης νησιών αποκαλούμενης εδώ. Έχει μια πραγματικά συμπαθητική όψη των ταλαντεμένος δέντρων φοινικών, το λαμπιρίζοντας ύδωρ και σχεδόν όλα αξίζουν εδώ στην αγάπη!
6. Kondoi, Corel Beach Okinawa



kondoi beach 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011
Βρίσκεται στην Ιαπωνία, αλλά τώρα μετά από τον καταστρεπτικούς σεισμό και το tsunami που όλα είναι εδώ. Αλλά πριν από αυτόν αυτό ήταν η 6η όμορφη παραλία του κόσμου. Ο χρόνος που ξοδεύεται εδώ χαλαρώνει συνολικά.

5. Horseshoe Bay

horseshoe bay 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011
Βρίσκεται στις Βερμούδες και είναι η ακριβότερη θέση για έναν γύρο παραλιών σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται αυτήν την θέση και απολαμβάνουν τον καιρό, τα κύματα και τη ρόδινη άμμο κάτω από τα πόδια τους που αισθάνεται πραγματικά τρομερή!

4. Boracay, Philippines

boracay1 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011
Το Boracay είναι πολύ διάσημο και είναι περίπου 7,5 χλμ μακρύ και 2 χλμ ευρύ. Οι άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται εδώ να απολαύσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους. Μπορείτε να βρείτε εδώ τις διαφορετικές περιοχές, τις ράβδους και τα εστιατόρια κατάδυσης για να απολαύσετε και να έχετε τη διασκέδαση.

3. Anguilla

Anguilla Beach 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011
Είναι μια ήρεμη, καθαρή, σύγχρονη, πλήρης και τέλεια παραλία που κρεμά έξω με την οικογένεια και τους φίλους σας. Μπορείτε να κολυμπήσετε, να κολυμπήσετε με αναπνευτήρα και να πάρετε τις φωτογραφίες αυτής της τέλειας θέσης και να καταστήσετε την επίσκεψη πολύ αξιοσημείωτη.

2. Maldives

Maldives Beach 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011
Είναι μια πραγματικά ήρεμη και ήρεμη παραλία απομονωμένη από την απασχολημένη πλευρά πόλεων. Είναι ο πιό εξωτικός και μοναδικός προορισμός στον κόσμο. Μπορείτε να βρείτε τα διαφορετικά θέρετρα πολυτέλειας εδώ και η επίσκεψή σας θα είναι αξέχαστη.

1. Fernando De Noronha

 10 Most Beautiful Beaches For Beach Vacation In 2011
Ο Fernando De Noronha είναι στη Βραζιλία και είναι η ομορφότερη παραλία σε αυτόν τον πλανήτη. Θα βρείτε την πιό μοναδική θαλάσσια ζωή εκεί. Μπορείτε να βρείτε την ποικιλία των βιλών για να μείνετε που είναι πολύ κοντά στη φύση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε το